×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huis The Big Bang Theory-ster Johnny Galecki afgebrand

28.06.2017 -

De ranch van Johnny Galecki is verwoest door een natuurbrand. De brand in het Californische San Luis Obispo, zo'n 300 kilometer van Los Angeles, brak maandagavond laat uit en werd dinsdag door 1200 brandweermannen bestreden.


Johnny was niet aanwezig op de ranch, die hij vooral als vakantiewoning gebruikt. Bronnen weten TMZ te vertellen dat de 42-jarige acteur, die Leonard speelt in The Big Bang Theory, wacht op toestemming van de brandweer om zijn terrein te betreden. Op dit moment zijn de wegen in de omgeving nog afgezet.

In een korte reactie liet de acteur dinsdag weten dat hij meeleeft met de andere slachtoffers van de brand. "Het is een dreiging waar we altijd mee leven, waarvoor anderen ons misschien voor gek verklaren maar we doen het omdat leven in onze prachtige, landelijke omgeving het waard is." De acteur bedankte de lokale brandweer en politie voor hun inzet.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties