×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace ontmoet Jennifer Hudson

27.06.2017 -

Glennis Grace loopt in de Verenigde Staten de ene na de andere ster tegen het lijf. Dinsdag deelde de zangeres een foto met Jennifer Hudson, die ze “eindelijk kon ontmoeten”.


“Ik vond het geweldig met je te chillen”, schreef Glennis bij de foto. Volgens haar is Jennifer “een prachtige ziel” en “een schatje”. Glennis hoopt in de Verenigde Staten voet aan de grond te krijgen. Een video waarin ze een nummer van Whitney Houston zingt, ging eerder dit jaar als een lopend vuurtje door de VS. Vorige week gaf de Amsterdamse zangeres haar eerste optreden in Los Angeles. Dat concert werd bijgewoond door onder anderen Bebe Winans en andere leden van de beroemde muzikale familie.

Glennis maakte eerder al indruk op Jennifer, die iedereen uitdaagde deel te nemen aan haar ‘Deliver Challenge’. Vorige week riep Jennifer haar Instagram-volgers op de hoge noten uit haar nummer Where You At te zingen en haar een filmpje van hun zangprestaties te sturen. Glennis nam maandag deel, Jennifer deelde de video en oordeelde dat de Amsterdamse zangeres “style” heeft.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Glennis Grace

Reacties