×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederschap nog onwerkelijk voor Estavana Polman

27.06.2017 -

Estavana Polman leeft sinds de geboorte van haar dochter Jesslyn op een roze wolk. "Ik weet nu ook wat de bekende roze wolk inhoudt", vertelt de handbalster en vriendin van voetballer Rafael van der Vaart .


"Het is fantastisch om voor de eerste keer moeder te worden. Het voelt soms nog wel een beetje onwerkelijk, omdat alles zo snel is gegaan, maar het is meer dan bijzonder. We voelen puur geluk!"

Estavana beviel vrijdag in het AMC in Amsterdam van Jesslyn. "De bevalling is helemaal goed verlopen", aldus de sportster. "Ik ben op natuurlijke wijze bevallen en ongeschonden uit de strijd gekomen. Het heeft in totaal ongeveer zeven uur geduurd en ik ben fantastisch geholpen door iedereen die erbij was. En zeker ook Rafael is een fantastische steun geweest. Dit sowieso tijdens de gehele zwangerschap, maar zeker ook tijdens en na de bevalling."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties