×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sterretje breekt vinger

Sterretje breekt vinger
25.06.2017 -

Tony 'sterretje' Wyczynski heeft zijn vinger gebroken. De realityster en dj was iets te enthousiast tijdens een potje rugby op het strand van Scheveningen.


''Oops!! Gebroken vinger! Haha'', schrijft Tony, die er blijkbaar wel de humor van inziet, bij een röntgenfoto op Instagram. In de hashtags maakt hij duidelijk dat het tijdens het rugbyspelen is gebeurd.

Eerder op de dag postte hij al een aantal kiekjes van zichzelf in actie. Dat het er nogal ruig aan toe ging is daarbij wel te zien. Ook plaatste hij een plaatje waarop staat: ''Rugby maakt de man.''

 

 

Oops!! Gebroken vinger! Haha #nopainnoglory #northseabeachrugby #beachrugby #rugby

Een bericht gedeeld door Tony Star (@djtonystarnl) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!