×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe Duitse tv-klus voor Sabia Boulahrouz

25.06.2017 -

Sabia Boulahrouz is binnenkort te zien in het Duitse programma 6 Mutter (6 moeders). De 39-jarige ex van voetballers Khalid Boulahrouz en Rafaël van der Vaart hoopt al langere tijd op een nieuwe televisieklus en dat is dus gelukt.


6 Mutter geeft een inkijkje in het leven van zes bekende Duitse vrouwen. In beeld wordt gebracht hoe hun levens zijn veranderd door hun kind(eren). Sabia zal dus in de docuserie schitteren met haar 7-jarige dochter Amaya en haar 5-jarige zoontje Daamin. Of haar volwassen dochter Katharina (21) ook voorbij komt is nog onduidelijk, meldt het Duitse blad Gala.

De tv-klus is goed nieuws voor Sabia. De afgelopen tijd had ze vooral problemen met Rafaël. Hij weigerde nog langer voor de woning in Hamburg te betalen waar Sabia nog altijd woont met haar kinderen. De huisbaas wilde Sabia en haar kinderen niet zo maar op straat zetten. Van der Vaart werd daarom verplicht te blijven betalen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties