×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Depp maakt grap over moordaanslag op Trump

23.06.2017 -

Johnny Depp heeft donderdagavond in een speech op het Glastonbury Festival een controversiële grap over Donald Trump gemaakt.


Nadat hij wat laatdunkende opmerkingen over de Amerikaanse president maakte in zijn toespraak, waarmee hij een vertoning van zijn film The Libertines uit 2004 aankondigde, vroeg de Hollywoodster aan het publiek: 'Wanneer heeft een acteur voor het laatste een president omgebracht?'

De opmerking kon volgens The Hollywood Reporter rekenen op gemengde reacties. Na gejubel én boegeroep zei Johnny: 'Ik wil duidelijk maken dat ik geen acteur ben. Ik lieg als beroep.'

De Pirates Of The Caribbean-acteur verwees met zijn uitspraak naar John Wilkes Booth, de man die in 1865 president Abraham Lincoln vermoordde. Booth was een acteur.

Foto: BuzzE

Reacties