×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace dolgelukkig na optreden in Amerikaans restaurant

22.06.2017 -

Glennis Grace is door dolle heen na haar optreden in een restaurant in Los Angeles. Gisteravond trad de zangeres daar op voor 100 man publiek, in een intiem zaaltje boven een italiaans restaurant.


Ze bedankt haar fans op Instagram. 'Het was niet normaal. Mensen stonden op de tafels en het was uitverkocht,' aldus een jubelende Glennis. Het zal wel even wennen zijn geweest voor de Amsterdamse zangeres, die in Nederland met de Ladies of Soul voor duizenden mensen in een vol Ziggo Dome staat, om in Los Angeles voor 100 personen op te treden in een klein zaaltje. Het leek Glennis niet de deren. Zij was blij dat de Amerikaanse eigenaar van het restaurant haar een kans wilde geven om op te treden in Amerika.

Glennis werd door de eigenaar uitgenodigd na het zien van haar YouTube video, waarin zij het nummer Run To You van Whitney Houston zong. Hij geeft in zijn restaurant beginnend talent een kans, en Glennis nam die kans met beide handen aan.

 

About last night... #losangeles #usa #showcase #special #emotional

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Reacties