×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Benefietlied voor slachtoffers torenbrand

21.06.2017 -

Britse artiesten hebben woensdag een nummer uitgebracht dat is bedoeld om geld op te halen voor slachtoffers van de dodelijke brand in Grenfell Tower. Robbie Williams, The Who, James Blunt en andere bekende namen doken de studio in voor het benefietlied, een cover van het nummer Bridge Over Troubled Water.


Door de brand in de Londense torenflat kwamen eerder deze maand zeker 79 mensen om het leven. Een aantal overlevenden van het inferno leverde een bijdrage aan het benefietlied. Zij zijn te horen in het achtergrondkoor.

De actie is bedacht door muziekproducent Simon Cowell. Hij riep mensen via Twitter op niet alleen de single te kopen, maar ook te doneren aan organisaties die slachtoffers van de brand helpen.

Foto: BuzzE

Reacties