×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele bedankt Londense brandweer

20.06.2017 -

Adele heeft een aantal Londense brandweerlieden maandag verrast met een bezoekje. De 29-jarige superster zocht het team van de wijk Chelsea op om hen te bedanken voor hun inzet bij de enorme brand in Grenfell Tower.


“Het gebeurt niet elke dag dat de heerlijk nuchtere en lieve Adele de brandweerkazerne in Chelsea binnenloopt voor een kop thee en een knuffel”, schreef brandweerman Rob Petty dinsdag op Facebook bij een aantal foto’s van het bezoek van de zangeres. Daarop is te zien dat Adele haar make-up thuis liet en uitgebreid de tijd nam voor de brandweerlieden.

Ook de London Fire Brigade deelde de foto’s. “We zijn zo onder de indruk van alle steun”, luidde de boodschap op Twitter.

Adele dook eerder al op bij Grenfell Tower, waar dinsdagnacht een enorme brand uitbrak. Zeker 79 mensen kwamen om het leven. De in het Londense Tottenham geboren Adele was woensdagavond bij een wake voor de slachtoffers van de brand in de woontoren. Daar sprak ze met hulpverleners en omhelsde ze buurtbewoners.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties