×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

E-mails Johnny Depp op straat

20.06.2017 -

Een aantal e-mails van Johnny Depp ligt op straat. De berichten zijn opgenomen in een 109 pagina’s tellend document waarmee de voormalig managers van de acteur aan willen tonen dat Johnny weldegelijk op de hoogte werd gehouden van zijn financiële problemen.


Zo kreeg Johnny eind 2009 van zijn zaakwaarnemers van The Management Group te horen dat hij het 'rustig aan moest doen' tijdens de feestdagen. 'Ik doe mijn uiterste best', mailde de acteur terug. 'Maar ik kan het ook niet helpen. Ik moet mijn kinderen en mijn familie een mooie kerst geven.'

Uit de berichten, die in handen zijn van onder anderen Deadline en E! News, blijkt ook dat Johnny’s managers meermaals voorstelden om de tafel te gaan 'om realistisch te kijken hoe inkomsten en uitgaven weer in balans kunnen worden gebracht'.

Fraude
Johnny is met zijn voormalig zaakwaarnemers van The Management Group verwikkeld in een juridische strijd. De 54-jarige acteur beschuldigt zijn oud-managers van fraude en eist ruim 25 miljoen dollar (bijna 22,5 miljoen euro) van de mensen die hem zestien jaar lang bijstonden.

The Management Group beweert dat Johnny jarenlang op te grote voet leefde en dat de acteur meermaals is gewaarschuwd. Volgens het bedrijf moet de acteur nog enkele miljoenen aan openstaande rekeningen betalen.

Foto: BuzzE

Reacties