×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Tal van drugs in lichaam Carrie Fisher'

19.06.2017 -

Carrie Fisher heeft in de aanloop naar haar overlijden vermoedelijk cocaïne, heroïne en MDMA gebruikt. De lijkschouwer vond sporen van die drugs in het lichaam van Fisher, blijkt uit het maandag vrijgegeven autopsierapport.


De onderzoekers kunnen niet met zekerheid zeggen wat voor invloed de verdovende middelen hebben gehad op de actrice, die eind vorig jaar op zestigjarige leeftijd overleed. Dat gebeurde nadat ze enkele dagen eerder een hartinfarct had gekregen tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles.

De lijkschouwer oordeelde eerder al dat slaapapneu en andere factoren een rol hebben gespeeld bij het overlijden van Fisher. De actrice was wereldberoemd vanwege haar vertolking van prinses Leia in de Star Wars-films.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties