×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto: Angela Schijf vindt haar trouwjurk terug

15.06.2017 -

Het is inmiddels zo'n 15 jaar geleden dat Angela Schijf in het huwelijksbootje stapte met grote liefde Tom van Landuyt. Vandaag vond ze haar jurk terug en ze past 'm nog!


'Ik ruim de zolder op en pas 'm nog! Dochters in de wolken. Ik in shock', schrijft ze bij een plaatje van haarzelf in de opvallende jurk en bijzondere hoed op Instagram. 'Waar zijn die 15 jaar gebleven?! Time flies when you're having fun.'

Angela en Tom trouwden op 3 juli 2002. Samen hebben ze drie dochters gekregen: Bloem, die inmiddels 12 is, Mensje, 10 jaar en Zus van 5. 

 

Ik ruim de zolder op en pas 'm nog! Dochters in de wolken. Ik in shock. Waar zijn die 15 jaar gebleven?!?!! #timeflieswhenyourehavingfun

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

Foto: Reni van Maren

Reacties