×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miss Montreal breekt kleine teen

15.06.2017 -

Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, heeft een nare blessure te pakken. De zangeres heeft haar kleine teen op twee plekken gebroken.


Eerder vandaag dacht ze nog dat ze haar teen gekneusd had. 'Mijn eerste blessure. Teen gekneusd, man wat doet dat zeer', schreef ze bij een foto van haar benen en voeten. Daarachter zet ze de woorden tennis en optreden, dus mogelijkerwijs is het bij een van deze activiteiten misgegaan. 

Op Twitter laat ze weten dat ze niet had gedacht dat ze het zoveel zou voelen. 'Ik heb nu pas door hoeveel ik op mijn kleine teen leun in mijn leven', schreef ze. Even later heeft ze toch even naar de teen laten kijken en bleek dat die gebroken was. 'Fuck my life. Toch even naar laten kijken: teen op twee plekjes gebroken', tikte ze bij een tweetal kiekjes van haar tenen in tape. 

 

Fuck my life. Toch even naar laten kijken; kleine teen op 2 plekjes gebroken Hahaha

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_) op

 

Mijn eerste blessure teen gekneusd, man wat doet dat zeer! #tennis #optreden

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_) op

Foto: Reni van Maren

Reacties