×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leontine Borsato neemt presentatie Bonje Met De Buren op zich

15.06.2017 -

Dennis van der Geest en Leontine Borsato vormen een nieuw tv-duo bij SBS6. Ze presenteren samen een nieuw seizoen van Bonje met de buren en volgen daarmee Jochem van Gelder en Patty Brard op.


Bonje met de buren verhuisde in het voorjaar van 2014 van RTL4 naar SBS6. Sindsdien losten Jochem van Gelder en Patty Brard burenruzies op. Tijdens de vier eerste seizoenen bij RTL probeerden Natasja Froger en John Williams de gemoederen tot bedaren te brengen.

Bij SBS6 keert het programma na twee jaar afwezigheid terug op de zender. 'Als je een burenruzie niet uitpraat, groeit het conflict steeds meer, totdat je elkaar niet meer aankijkt of je loopt te schelden tegen elkaar', zegt Dennis van der Geest woensdag tegen Shownieuws. ''Dat is eigenlijk hartstikke zonde.'

Leontine: 'Buren kunnen allebei hun verhaal doen en wij gaan kijken of we daar een mooie oplossing voor kunnen vinden, zodat ze ook weer naar elkaar luisteren.'

Foto: BuzzE

Reacties