×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele bij wake slachtoffers brand Londen

15.06.2017 -

Adele was woensdagavond aanwezig bij een wake voor de slachtoffers van de grote brand in een woontoren in het westen van Londen. De in het Londense Tottenham geboren zangeres sprak met hulpverleners en omhelsde buurtbewoners. Fans en aanwezigen twitterden foto's van de zichtbaar aangeslagen Adele.


De Grenfell Tower brandde dinsdagnacht volledig uit en volgens de Londense hulpdiensten zijn er tenminste 12 mensen om het leven gekomen en raakten 68 mensen gewond waarvan er 18 in kritieke toestand verkeren. Er wordt rekening gehouden met meer dodelijke slachtoffers omdat de hulpdiensten nog niet iedereen die in de toren woonde of aanwezig was heeft kunnen bereiken. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Ook andere Britse sterren reageerden aangeslagen op de brand. De Britse zangeres Rita Ora zei dat ze aan de slachtoffers dacht en dat ze goede herinneringen koestert aan de buurt en de uitgebrandde woontoren, waar ze tijdens haar tienerjaren opgroeide.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties