×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Manon Thomas in het diepste geheim oma geworden

14.06.2017 -

Manon Thomas is al ruim een jaar geleden oma geworden, maar de voormalige presentatrice houdt het voor de buitenwereld geheim dat ze een kleinkind heeft. Waarom mag niemand weten dat zij oma is geworden?


Een jaar geleden is haar oudste zoon Forrest Thomas jr. al papa geworden. In april kreeg hij een zoontje, Jonah. Dat vertellen insiders aan Weekend. 

Manon laat veel van haar leven zien op social media, maar dit houdt ze voor zichzelf. Dat heeft een reden, volgens de bron. 'Forrest is niet meer samen met de moeder van het kind en daar is Manon volgens mij niet trots op. En een maand na de geboorte van zijn zoontje werd Forrest ook nog gearresteerd.' Een anere ex beschuldigde Forrest ervan dat hij haar ernstig mishandeld zou hebben. 

Is dit waarom ze haar kleinkind geheim houdt? Lees het in de nieuwe Weekend, die nu in de winkel ligt. 

Manon met haar zoons Forrest (rechts) en Marcin (links)

Foto: Reni van Maren

Reacties