×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamie Oliver geeft gratis maaltijd aan slachtoffers grote brand Londen

14.06.2017 -

Jamie Oliver heeft zijn restaurant Jamies Italian opengesteld voor de slachtoffers van de grote brand in een flatgebouw in de Londense wijk North Kensington. Hij biedt hen gratis eten en drinken aan.


'Aan alle families die getroffen zijn door deze vreselijke brand in Grenfell Tower vandaag, jullie zijn allemaal welkom om naar mijn restaurant te komen en eten en drinken te krijgen van het Jamies Italian team. We zitten in Westfield, net om de hoek', schrijft de kok bij een foto van de brandende toren. 

Jamie vraagt natuurlijk geen geld voor het eten en drinken. 'Kom gewoon en praat met mijn manager Juan en we zorgen voor jullie en we zullen jullie zoveel liefde geven... dit is voor de slachtoffers van de brand. Onze gedachten, liefde en gebeden zijn bij jullie allemaal. Veel liefde, Jamie.'

Vannacht is er brand ontstaan in een 27 verdiepingen tellend flatgebouw. Bijna alle verdiepen zouden in brand staan en de flat is verwoest. Er zijn meerdere doden gevallen en minstens 50 mensen liggen in het ziekenhuis.

 

Foto: YouTube

Reacties