Estavana Polman: ‘Rafael doet alles voor me’

Estavana Polman gaat binnenkort bevallen van haar dochtertje en kan niet wachten tot ze haar kleine meid in haar armen kan sluiten. Ook haar vriend Rafael van der Vaart staat te popelen. 'Rafael heeft er superveel zin in', zegt de handbalster in een interview met Weekend.

De blondine is zo blij met haar partner. 'Rafael is heel lief, hij doet alles voor me. Hij is nu al een fantastische vader voor zijn zoon Damián en dat gaat hij ook voor onze kleine meid zijn', vertelt Estavana. 'We kunnen niet wachten om haar te zien, vast te houden en te weten op wie ze lijkt.'

Ook Damián, de elfjarige zoon van Rafael en zijn ex Sylvie Meis, is dolgelukkig dat hij een zusje krijgt. 'Hij is trots, Damián wordt een grote broer. Hij heeft er ook heel veel zin in', gaat Estavana verder. 

De handbalster is deze maand uitgerekend. Het kan haar niet snel genoeg gaan. 'De laatste loodjes zijn aangebroken, ze mag van mij nu wel komen', vertelt ze met een grote glimlach. 

Het hele interview met Estavana lezen? In de nieuwe Weekend vertelt ze waar ze gaat bevallen, over de naam van haar kleine meid en hoe ze zich nu voelt. Haal de Weekend nu in de winkel.