×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Operatie Richard Hammond is goed gegaan

14.06.2017 -

Richard Hammond wil na zijn zware auto-ongeluk in Zwitserland weer snel aan het werk. Die hoop sprak hij uit na een urenlange operatie aan zijn knie.


'Ik ben blij dat ik na twee slapeloze nachten en een urenlange operatie kan melden dat mijn knie klaar is en nog werkt', schrijft Hammond op de website Drive Tribe, naast enkele röntgenfoto's en een foto van het resultaat. 'Mijn been buigt in het midden en hoewel het misschien een probleem wordt bij de security op het vliegveld, is het in ieder geval roestvrij.'

Hammond crashte zaterdag in het Zwitserse Luzern toen hij met een peperdure elektrische sportwagen uit de bocht vloog in de bergen. De wagen miste tijdens de crash ternauwernood een huis en viel tientallen meters naar beneden, sloeg meerdere keren over de kop en landde ondersteboven voordat hij in brand vloog. Wonder boven wonder kwam Hammond er met slechts een gebroken been van af.

De 47-jarige presentator was bezig met opnames voor het autoprogramma The Grand Tour. Collega Jeremy Clarkson verwacht dat het tweede seizoen vertraging oploopt nu Hammond voorlopig geen auto's kan besturen.

Foto: BuzzE

Reacties