×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon strijkt neer in Rotterdam

13.06.2017 -

De komende dagen is Gordon veel in Rotterdam te vinden. In de havenstad opent hij de derde vestiging van zijn koffietent Blushing. “Ik zal er de komende dagen aan het werk zijn tussen al mijn opnames door”, schreef Gordon dinsdag op Facebook.


Gordon is benieuwd naar “die Rotterdamse koppies die van mijn koffie en heerlijk ontbijt en lunch aan het genieten zijn”. Vrijdag opent Blushing Rotterdam de deuren, vanaf zaterdag is publiek welkom. Gordon vond een pand middenin de stad. “Op de Coolsingel pal naast het stadhuis!”

De zanger en presentator lijkt zeker van een warme ontvangst. “Ik dank nu al de gemeente Rotterdam voor hun geweldige ontvangst en medewerking om dit allemaal mogelijk te hebben gemaakt!”

Drie jaar geleden opende Gordon de eerste Blushing in Blaricum “als een uitprobeersel”, later volgde een vestiging in Amsterdam. Hoewel zijn koffieketen inmiddels “een mooi en sterk bedrijfsconcept” is, mist Gordon de erkenning. “Vaak is zelfs mijn naam genoeg om juist Blushing te negeren of te denigreren.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties