×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Herstel Henny Huisman kan wel een jaar duren

13.06.2017 -

Henny Huisman is voorlopig nog niet de oude. De 65-jarige presentator kwam begin deze maand ten val met de fiets en verbrijzelde zijn elleboog. Zijn herstel kan “zomaar zes maanden tot een jaar duren”, vertelt Henny in een persoonlijk bericht op zijn website.


Voorlopig is Henny nog niet eens klaar om te gaan herstellen. “De arts heeft in mijn arm een soort van bouwwerk gemaakt dat enigszins lijkt op een kruising van een zeeslagschip en een liggende Eiffeltoren. Het gips moet er nog zo’n vijf weken om blijven zitten. En daarna kan ik pas gaan werken aan mijn herstel,” meldt Henny op zijn website

Henny, die zijn elleboog op 32 plaatsen brak en ruim zes uur werd geopereerd, is vastberaden weer de oude te worden. “Ik ga er natuurlijk keihard voor knokken om toch zoveel mogelijk functies terug te krijgen, je kent me. Maar nu is daar nog even niets over te voorspellen.”

De komende tijd moet Henny zo veel mogelijk zijn gemak houden. “De artsen hebben mij op het hart gedrukt dat rust nu even het allerbeste en allerbelangrijkste is voor een goed herstel.” De presentator heeft veel bloemen, kaartjes en mailtjes ontvangen. “Hartstikke lief allemaal, dank jullie wel, het doet mij heel veel goed. Maar ik kan het op dit moment echt niet aan als iedereen langskomt met fruitmanden of wat dan ook.”

Henny ving de klap op met zijn armen, om zijn hoofd te beschermen. “Ik ben zo dankbaar dat ik niet op mijn hoofd ben terechtgekomen, want dan had het er toch heel anders uit kunnen zien. Je moet er toch niet aan denken dat mijn hoofd net zo verbrijzeld zou zijn als mijn arm nu.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties