×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roger Moore begraven in Monaco

11.06.2017 -

Roger Moore, die vorige maand op 89-jarige leeftijd overleed, is zaterdag begraven in Monaco. De manager van Moore heeft zondag op de Twitteraccount van de acteur laten weten dat het een mooie dienst was, waarin het prachtige leven van de James Bond-acteur werd gevierd.


Onder de aanwezigen was Joan Collins. ‘’Een laatste drankje’’, twittert zij bij een kiekje van haar met een foto waarop Moore met een sigaret in zijn hand een slok neemt uit een glas. Ook Collins spreekt van een mooie en liefdevolle dienst.

Roger Moore overleed 23 mei in Zwitserland na een kort ziekbed. Hij had kanker. Moore woonde met zijn vierde vrouw 'Kiki' Tholstrup in Monte Carlo. De drie kinderen van Moore, Deborah, Geoffrey en Christian, hadden eerder aangegeven dat overeenkomstig hun vaders wensen een privébegrafenis zou worden gehouden in Monaco.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties