×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lawrence ongedeerd na noodlanding

11.06.2017 -

Het privévliegtuig waarin Jennifer Lawrence zat heeft zaterdag een noodlanding moeten maken. De actrice bleef hierbij ongedeerd, zo heeft haar woordvoerder laten weten.


Het vliegtuig was onderweg van Louisville in Kentucky, waar Jennifer op familiebezoek was, naar Buffalo in New York. Op een hoogte van bijna 9500 meter viel één van de motoren uit waardoor de piloten een noodlanding moesten maken. Tijdens de noodlanding begaf ook de andere motor het. Desalniettemin slaagden de piloten erin het toestel veilig aan de grond te zetten, meldt E! News.

Eenmaal op de grond stonden de hulpdiensten al paraat, maar aangezien er niemand gewond raakte konden die weer rechtsomkeer maken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties