×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tijs van den Brink in de fout tijdens ramadan

10.06.2017 -

Tijs van den Brink is de fout in gegaan toen hij onlangs twee dagen vastte met een moslimgezin. Hij besloot tot dit experiment voor het programma Tijs En De Ramadan, maar maakte in het zicht van de finish toch een grote vergissing.


“Tijdens het laatste halfuur proefde ik terwijl ik kookte per ongeluk met mijn vinger van het eten om de smaakverhoudingen te controleren”, bekent Tijs in het AD. “De Marokkaanse vrouw die naast me stond slaakte een ijselijke kreet: wat doe je nou!? Uiteindelijk moesten we allemaal heel hard lachen.” Moslims moeten bij een vergissing een dag inhalen. “Maar dat hoefde van deze mensen niet.”

Het viel de EO-presentator minder zwaar dan gedacht. “Het lastigste is nog dat je tussen 22.00 uur en 3.30 uur eigenlijk drie keer moet eten. Dat red je niet. En dan met een volle maag gaan slapen; het is vermoeiend als je overdag gewoon moet werken.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties