×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Concerten Guus Meeuwis gaan door

10.06.2017 -

De concerten van Guus Meeuwis zaterdag, zondag en dinsdag in het PSV-stadion gaan door. Dat staat in een verklaring op de website van de Brabantse zanger die is uitgegeven naar aanleiding van een incident vrijdag bij hetzelfde stadion.


Tijdens de komende concerten zet de politie extra middelen in voor de veiligheid van de bezoekers. Een 29-jarige man uit Amsterdam werd vrijdagavond aangehouden toen hij aan het filmen was bij de ingang van het PSV-stadion, waar Meeuwis op dat moment een optreden verzorgde. De man had geen verklaring voor zijn gedrag en geen kaartje voor het concert. Eenheden uit de Brabantse provincie en ver daarbuiten werden ingezet en boven de stad vloog lange tijd een politiehelikopter. De politie droeg bomvesten en was zwaar bewapend.

Op de website van Meeuwis staat dat de zanger zijn concert vrijdag met een aantal nummers had verlengd. Hij deed dat op verzoek van de politie. Die wilde het publiek uit veiligheidsoverwegingen langer in het stadion houden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Guus Meeuwis

Reacties