×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wereldrecordpoging Erik de Zwart gestrand

10.06.2017 -

Het is Erik de Zwart vrijdag niet gelukt een plek te veroveren in het Guinnes Book of Records. De radio-dj wilde in ruim 63 uur de wereld rond met lijnvluchten, maar strandde in Madrid.


“Nou, we hebben het niet gehaald”, concludeerde Erik vrijdag in de laatste video over zijn recordpoging. “Gestrand in Madrid, op het laatste stukje eigenlijk. Als we nog een kwartiertje meer tijd hadden gehad, hadden we het wel kunnen maken. Helaas zat het er niet in.”

Hoewel hij geen wereldrecord heeft kunnen vestigen, heeft Erik wel genoten van zijn reis. “Het was wel een mooie reis moet ik zeggen.” In 2,5 dag de wereld rond ging de zestigjarige radiomaker niet in de koude kleren zitten. “Zestig uur in een vliegtuig is geen kattendrek.”

Toch had Erik verwacht dat hij er vrijdag erger aan toe zou zijn. “Ik dacht dat ik compleet kapot zou zijn, maar dat valt eigenlijk wel mee. Het is waarschijnlijk ook de adrenaline die erbij hoort.” 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties