×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk keert terug in The Voice

09.06.2017 -

Anouk zit in het achtste seizoen van The Voice of Holland weer op een van de draaiende stoelen. De zangeres, die in de zesde reeks haar debuut maakte als coach, neemt dit najaar weer zangtalent onder haar vleugels.


Ali B, Sanne Hans en Waylon vullen de andere stoelen. Volgens laatstgenoemde heeft de talentenjacht komend seizoen 'de gedroomde jury'. 'Omdat het allemaal hele felle rotzakken zijn', zei hij in RTL Boulevard. Ook Ali vindt de samenstelling van de coaches 'spannend'. 'Nu Anouk er weer bij is en met Waylon heb je echt eigenzinnige mensen.'

Anouk tekende voor twee seizoenen in The Voice of Holland, maakte ze bekend toen ze in 2015 voor het eerst op een van de rode stoelen plaatsnam. Het zevende seizoen van de RTL 4-talentenjacht sloeg ze over in verband met de komst van haar zesde kind. Waylon nam toen haar plaats in en Guus Meeuwis nam het stokje over van Marco Borsato. Guus is na een seizoen gestopt met The Voice en zo is deze samenstelling tot stand gekomen. 

Zangtalent dat wil meedoen aan The Voice of Holland kan zich opgeven via de site van de talentenjacht.

Foto: BuzzE

Reacties