×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor boer Henk

08.06.2017 -

Op de Noord-Hollandse boerderij van het Boer zoekt vrouw-koppel Henk en Fiona zijn er beschuit met roze muisjes vanwege de geboorte van een dochtertje, Jolene. Henk en Fiona hadden al een zoontje, Owen, die in september twee jaar oud wordt.


"Het is een hele lieve, blije baby. Echt een zoet kind, dat is wel lekker. We zijn echte geluksvogels”, zegt Henk op de website van Boer Zoekt Vrouw. Hij deed in 2012 mee aan het datingprogramma.

"Ze slaapt prima. Ze moet natuurlijk om de drie uur eten hebben, maar tussendoor gaat het erg goed. Het is een heel leuk, makkelijk meisje'', vertelt Fiona. Van tevoren wist het stel niet dat ze een meisje zouden krijgen. "Met Owen wisten we ook niet of het een jongen of een meisje zou worden, we wilden dat het een verrassing was.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties