×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bill Cosby hoort verhaal van vermeend slachtoffer

07.06.2017 -

Andrea Constand vertelde dinsdag haar verhaal in de rechtszaak tegen Bill Cosby. Constand zegt ruim dertien jaar geleden seksueel misbruikt te zijn door de komiek en acteur.


Andrea vertelde zeer gedetailleerd over die avond in januari 2004, waarop ze zou zijn gedrogeerd en misbruikt. Zo wist ze zich nog te herinneren dat ze drie blauwe pillen kreeg, die haar moesten helpen 'relaxen'. Vervolgens gaf Coby haar wijn. 'Na een paar minuten begon ik met een dubbele tong te praten. Ik vertelde meneer Cosby ook dat ik hem niet meer goed kon zien.'

De komiek begeleidde haar naar een bank, waar Andrea het bewustzijn verloor. 'Ik werd met een schok wakker toen ik zijn hand onder mijn shirt op mijn borsten voelde.' Andrea vertelde de rechtbank volgens New York Post ook dat Cosby haar geslachtsdeel betastte en dat ze werd gedwongen hetzelfde te doen bij hem.

Bevroren
Ze kon de komiek niet zeggen te stoppen. 'Daartoe was ik niet in staat. Ik probeerde mijn armen en benen te bewegen, maar was bevroren.' Niet veel later confronteerde Andrea Bill met wat hij had gedaan. 'Hij keek me aan en zei: ik geloof dat je een orgasme hebt gehad, niet?'

Andrea wilde weten welke pillen Bill haar had gegeven, maar kwam er al snel achter dat ze dat nooit van hem zou horen. 'Hij ontweek mijn vragen, dus ik ben maar gegaan.' Volgens New York Post zat Cosby onderuitgezakt in zijn stoel terwijl Andrea haar verhaal deed. Toen Andrea haar vermeende belager aan moest wijzen, draaide de komiek, die zegt blind te zijn, zijn hoofd weg.

Foto: BuzzE

Reacties