×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liam Gallagher haalt uit naar broer Noel om afwezigheid benefietconcert

05.06.2017 -

Liam Gallagher neemt het zijn broer Noel kwalijk dat hij zondagavond niet kwam opdagen bij het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester.


'Manchester ik wil graag mijn excuses aanbieden voor mijn broers afwezigheid gisteravond', schrijft een naar eigen zeggen diep teleurgestelde Liam op Twitter. Noel was volgens hem niet in het land. 'Stap op een fucking vliegtuig en speel je liedjes voor de kinderen', zegt Liam, 'you sad fuck' er aan toevoegend.

Afgelopen week deden verschillende geruchten de ronde dat Oasis mogelijk weer bij elkaar kwam voor het benefietconcert. Liam en Noel Gallagher, afkomstig uit Manchester, vormden in de jaren negentig tot 2009 het hart van Oasis. In dat jaar kwam er een einde aan de band toen de broers ruzie kregen. Sindsdien maken ze elkaar geregeld zwart in de media.

Reünie
Volgens Liam ging het in dit geval niet om een reünie. 'Fuck die reünie. Het gaat niet om Oasis, het gaat om mensen die andere mensen helpen en hij heeft zijn ware aard weer laten zien', aldus de zanger.

Oasis' hit Don't Look Back In Anger, dat een symbool voor de veerkracht van de plaatselijke bevolking werd na de aanslag, werd nu gezongen door Coldplay-frontman Chris Martin. Liam verscheen aan het einde alleen op het podium. Zijn komst was vooraf niet aangekondigd.

Foto: YouTube

Reacties