×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: Het One Love Manchester concert

04.06.2017 -

Manchester stond vanavond volledig in het teken van het benefietconcert voor de slachtoffers van de aanslag in de stad in de nacht van 22 op 23 mei. Ariana Grande, de zangeres die in Manchester Arena optrad net voordat de aanslag bij dat stadion was, had het helemaal georganiseerd en trad zelf ook meerdere malen op.


De bijzondere avond werd geopend door Marcus Mumford, van Mumford and Sons. Hij begon met een emotioneel nummer, Timshel. 

Daarna was Take That aan de beurt gevolgd door Robbie Williams. De zanger bracht onder andere Angels ten gehore, een nummer dat hij dit weekend ook al in Manchester zong. Ook deze avond had hij de tranen in zijn ogen staan. 

Veel grote namen volgden en Ariana trad met meerdere artiesten op. Zij bracht duetten ten gehore met onder anderen de Black Eyed Peas en Miley Cyrus. 

De 23-jarige Ariana kon haar emoties logischerwijs moeilijk verbergen en stond meerdere malen met tranen op het podium. De liefde en verdriet waren te voelen in de nummers die de artiesten ten gehore brachten. Miley Cyrus zong het prachtige Inspired en liet daarmee horen wat voor geweldige stem ze heeft. 

Justin Bieber, die gisteren nog op Pinkpop stond, was zijn emoties ook niet de baas. De zanger gaf verschillende korte speeches tussen zijn nummers door. 

Een van de mooiste momenten van de avond was ongetwijfeld dat Ariana Grande met het Parrs Wood High School Choir een liedje zong. Verschillende kinderen uit dat koor waren aanwezig bij het concert van de zangeres toen de aanslag werd gepleegd. De zangeres van het koor kon haar tranen niet meer bedwingen en werd liefdevol omhelsd door Ariana. 

Nadat Ariana met de andere aanwezige artiesten had afgesloten met One Last Time kwam ze toch nog een keer terug. Ze vertolkte een prachtige en uiterst emotionele versie van Somewhere Over The Rainbow. Ze barste in tranen uit aan het eind van het nummer terwijl ze afscheid nam van de aanwezigen. 

Kijk hier het hele concert terug, geplaatst door Ariana Grande op YouTube. 

Foto: YouTube Ariana Grande

Reacties