×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Benefietconcert Manchester extra beveiligd

04.06.2017 -

Bij het benefietconcert dat Ariana Grande en andere artiesten zondagavond in Manchester geven, gelden extra veiligheidsmaatregelen. Dat heeft de politie van de stad laten weten, de ochtend na de aanslagen in Londen.


Iedereen wordt gecontroleerd en ook wordt er in alle tassen gekeken. De politie vraagt daarom iedereen de tas maar thuis te laten. Verder is er meer beveiliging en bewaking op de been, sommigen gewapend.

Grande nam het initiatief voor het concert nadat er een zelfmoordaanslag was gepleegd na haar optreden in Manchester, op 22 mei. Daardoor kwamen 22 mensen om. Tijdens de show zondagavond treden onder meer ook Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Pharrell Williams en Take That op. De tienduizenden kaartjes voor het evenement One Love Manchester waren binnen 20 minuten uitverkocht.

De zangeres reageerde overigens zondagochtend op Twitter op de aanslagen in Londen, zaterdagavond. Ze bidt voor de stad, liet ze weten.

Foto: BuzzE

Reacties