×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Robbie Williams houdt het niet droog bij concert in Manchester

03.06.2017 -

Robbie Williams huilde vrijdagavond aan het einde van zijn concert in Manchester tranen met tuiten. De zanger kreeg het te kwaad tijdens het laatste nummer van zijn show, Angels, dat hij opdroeg aan de slachtoffers van de zelfmoordaanslag in de stad.


Robbie, die altijd grote delen van Angels aan zijn publiek overlaat, kreeg de woorden nauwelijks uit zijn mond. Hij trad op in het Etihad Stadium, dat op een paar kilometer van de Manchester Arena ligt. Daar vielen op 22 mei 22 gewonden toen een zelfmoordterrorist toesloeg na afloop van een concert van Ariana Grande. Tientallen veelal jonge fans van de Amerikaanse zangeres raakten gewond.

Volgens bezoekers van het concert van Robbie stroomden niet alleen bij de zanger de tranen over de wangen. 'Aan het einde van de show hield iedereen elkaar vast en werd er tegelijkertijd gejuicht en gehuild', zei een concertganger tegen The Telegraph.

Benefietconcert
Robbie maakte tijdens zijn show meermaals verwijzingen naar de aanslag. 'We are Manchester and we are not fucking scared', verkondigde hij na het openingsnummer Let Me Entertain You. De tekst van het nummer Strong veranderde hij in: 'Manchester we’re strong, we’re strong, we’re strong'.

De voormalig zanger van Take That, die ook zaterdagavond nog optreedt in het Etihad Stadium, is zondagavond een van de vele artiesten die op het podium staan tijdens het One Love Manchester-benefietconcert. Er gaan geruchten dat hij zich weer bij Take That voegt, die band zou als eerste act na Ariana Grande optreden in de Manchester Arena. De concerten werden na de aanslag afgelast.

Ook Ariana zelf is zondag van de partij. De 23-jarige zangeres landde vrijdagochtend in Londen en ging vrijdagavond langs bij een aantal van haar fans die na de aanslag nog steeds in het ziekenhuis liggen. Ook onder anderen Justin Bieber, Katy Perry en Miley Cyrus treden zondagavond op tijdens One Love Manchester.

Foto: BuzzE

Reacties