×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendy van Dijk komt deelnemer Janzen en Van Dijk tegen op Schiphol

02.06.2017 -

Een bijzondere ontmoeting vandaag voor Wendy van Dijk op Schiphol. Ze kwam een van de deelnemers van haar programma Janzen en Van Dijk tegen.


Arthur deed met zijn toekomstige vrouw Corina mee aan het programma van Wendy en Chantal. De piloot sprong samen met haar uit een vliegtuig voor een parachutesprong en op de grond vroeg hij Corina in het bijzijn van hun kinderen, Chantal, Wendy en de camera's ten huwelijk. 

Nu komt Wendy deze deelnemer aan haar programma dus tegen op Schiphol en kan ze het niet laten om een kiekje te schieten met de man. Dit moet ze Chantal natuurlijk laten weten. 'Hi Janzen! Van Dijk hier! Kijk eens wie ik tegenkom?' schrijft ze bij het plaatje. 

Foto: Instagram Wendy van Dijk

Reacties