×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amanda Seyfried komt terug in vervolg Mamma Mia

02.06.2017 -

Amanda Seyfried krijgt een rol in de film Mamma Mia: Here We Go Again. Deadline meldt dat filmstudio Universal rond is met de actrice, die tien jaar geleden ook in het eerste deel van de ABBA-film te zien was, in de rol van aanstaande bruid.


Universal zet vaart achter de productie van de film die op 20 juli 2018 in de bioscopen wordt verwacht, tien jaar na het verschijnen van Mamma Mia! The Movie, die destijds 600 miljoen dollar opbracht. ABBA-leden Benny Andersson en Björn Ulvaeus buigen zich weer over de muziek.

In Mamma Mia! The Movie speelde Amanda Seyfried de rol van Sophie, de dochter van de vrijgezelle Donna Sheridan (Meryl Streep) die op het punt staat te trouwen en wil weten wie haar vader is. Volgens Deadline ligt het voor de hand dat de volledige cast terugkeert in het tweede deel. Naast Meryl Streep zijn dat Pierce Brosnan, Colin Firth en Stellan Skarsgård.

Foto: BuzzE

Reacties