×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Uiterlijk Chantal Janzen valt fietser tegen op Alpe D'Huez

01.06.2017 -

De grote inzamelingsactie Alpe D'HuZes is in volle gang. Ruim 4000 deelnemers doen mee aan het beroemde evenement om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Ook Chantal Janzen doet mee en die heeft het best zwaar. Gelukkig blijft ze lachen, zelfs als een man zegt dat haar uiterlijk hem tegenvalt.


Dat deelt ze in een videootje op Instagram. Al hijgend loopt ze naar boven, fietsen ging echt niet meer, en ze vertelt het verhaal van de man die achter haar fluisterde: 'Die valt tegen in het echt.' Chanti is ongetraind begonnen aan de heftige klim. 

Chantal kan er behoorlijk om lachen. 'Na anderhalf uur zie ik er niet meer geweldig uit', grapt ze. Ze is al anderhalf uur bezig om de top te bereiken. Opgeven is geen optie, zo luidt het motto van presentatrice en van de actie. 

 

Top #sorrymeneer #alpedhuez

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Operatie loopfiets is gestart. Sorry... Maar ik MOET NAAR BOVEN!!!! #ongetraind #nietslim #maarscheeltmeniks #opgevenisgeenoptie #alpedhuez

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Foto: Instagram Chantal Janzen

Reacties