×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kensington zingt Tom Dumoulin toe

31.05.2017 -

Op de Markt in Maastricht hebben woensdagavond ongeveer 10.000 mensen Girowinnaar Tom Dumoulin gehuldigd. Tijdens de openbare huldiging speelde Kensington twee nummers voor de wielrenner.


"Maestro Tom. An honour to honour you!", twitterde de band kort daarna. Daarbij werd ook een foto gedeeld waarop Eloi, Casper, Niles en Jan poseren met Tom.

Voorafgaand aan de huldiging werd Tom benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Naast de koninklijke onderscheiding werd hij door de commissaris van de Koning in Limburg, Theo Bovens, uitgeroepen tot ereburger van de provincie en benoemde de Maastrichtse burgemeester Annemarie Penn-te Strake Tom tot ereburger van de stad.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties