×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Belastingdienst legt beslag op huis Patricia Paay

30.05.2017 -

De Belastingdienst heeft beslag gelegd op het huis van Patricia Paay. Er is gisteren door een belastingdeurwaarder een afschrift afgegeven voor het beslag op de woning van Patricia. Het huis staat sinds vandaag ook te koop.


Dat meldt de site bekendeburen.nl. Patricia woont in Lijnden en haar twee-onder-één-kap-woning is nu te koop gezet voor 475.000 euro. 

Uit documenten blijkt dat La Paay de inkomstenbelasting in de jaren 2013, 2014 en 2015, de omzetbelasting in de jaren 2015 en 2016 en de zorgverzekeringswet over 2013 en 2014 niet of alleen deels betaald heeft. De hoogte van de belastingschuld van Patricia is niet bekend. Volgens bekendeburen bedraagt het 100.000 euro. 

Patricia laat aan de site weten dat ze het raar vindt dat er beslag is gelegd op haar huis. 'Ik heb mijn huis in de verkoop staan om een schuld te kunnen betalen. Daar zit een ton eigen geld in. Dit alles is veroorzaakt door een slechte boekhouder.' Patricia zegt contact op te gaan nemen met de Belastingdienst. 

Foto: Reni van Maren

Reacties