×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochters en vriendin van Art Rooijakkers bekogeld met rauwe eieren

28.05.2017 -

Art Rooijakkers is ongetwijfeld erg geschrokken vanmiddag, net als zijn vriendin Andrea en hun dochters Puk en Keesje. Andrea en de baby's zaten met vrienden op een boot in Amsterdam en werden ineens bekogeld met rauwe eieren.


Op Instagram deelt Art foto's van de maxi-cosi waar zijn dochtertjes in zaten en van het huis waar de eieren uit gegooid werden. 'Vanmiddag was mijn vriendin met vrienden, de tweeling en een andere baby aan het varen door de Amsterdamse grachten. Een leuke middag. Totdat ze zonder aanleiding met rauwe eieren bekogeld werden', schrijft hij. 

Het scheelde niet veel, of de pasgeboren Puk en Keesje waren vol geraakt. 'Het was dat de zonnekap omhoog stond.' Art Rooijakkers is woedend op de daders. 'Hufters' en 'lafaards' noemt hij ze. 

Foto: Reni van Maren

Reacties