×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miranda Kerr getrouwd

28.05.2017 -

Miranda Kerr en Evan Spiegel zijn zaterdag getrouwd. Het 34-jarige Australische model en de 26-jarige Snapchat-oprichter gaven elkaar het jawoord tijdens een intieme ceremonie in het zuiden van Californië.


Voorafgaand aan de ceremonie werden de gasten door chauffeurs bij Kerr en Spiegel thuis in Los Angeles gebracht, vertelt een bron aan People. Het feest was in zijn achtertuin. Het gezelschap bestond uit ongeveer veertig familieleden en vrienden. De dames droegen lange kleurige jurken, de mannen waren gekleed in kostuums.

''De bruiloft en de receptie waren intiem, maar ook overdadig en stijlvol. Miranda was nauw bij de organisatie betrokken. Ze heeft een goede smaak en wist precies wat ze wilde. Dat ze met Evan is getrouwd brengt haar in extase."

Kerr en Spiegel kochten de villa vorig jaar voor 12 miljoen dollar (ruim 10 miljoen euro). De luxueuze woning was ooit van Harrison Ford. Miranda en Evan leerden elkaar in 2014 kennen tijdens een Louis Vuitton-diner in New York. Evan vroeg Miranda vorig jaar juli ten huwelijk na een relatie van een jaar.

Voor Miranda is dit haar tweede huwelijk. Het voormalig Victoria's Secret-model was van 2010 tot 2013 getrouwd met acteur Orlando Bloom, met wie ze zoontje Flynn kreeg.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties