×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gebarentaal Jamie Foxx valt verkeerd

28.05.2017 -

Kijkers van de The Tonight Show Starring Jimmy Fallon zijn boos op Jamie Foxx. De acteur was donderdag te gast en deed een gebarentaaltolk na. Dat grapje viel verkeerd.


Terwijl gastheer Jimmy Fallon het reclameblok aankondigde zat Jamie met zijn handen te gebaren. Het was volgens de kijkers duidelijk dat hij een gebarentaaltolk nadeed. Op Twitter kreeg de acteur dan ook de wind van voren. Bijvoorbeeld van collega Marlee Matlin. “Ik wil je best wel eens echt gebarentaal leren”, schreef de Oscarwinnares. “Dan kun je pas echt grappig zijn.”

Het model Nyle DiMarco, zelf doof en in Amerika bekend vanwege deelname aan Dancing with the Stars, was ook niet te spreken over Jamie. “Het is weinig respectvol”, schreef hij op Twitter. Zaterdag vroeg Nyle op hetzelfde medium aan de programmaleiding hoe het kon gebeuren dat Jamie zijn misplaatste grap kon maken. “Grappen maken ten koste van anderen is niet leuk”, schreef hij erbij.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties