×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Benefietconcert Ariana Grande volgende week'

27.05.2017 -

Het benefietconcert dat Ariana Grande in Manchester wil geven voor de slachtoffers van de aanslag is volgens TMZ volgende week zondag. Bronnen van de entertainmentwebsite zeggen dat Ariana Grande en haar manager Scooter Braun druk bezig zijn met het boeken van grote namen uit de muziekindustrie om met haar mee te gaan.


Ariana zou bevriende gastartiesten vragen om haar te vergezellen naar Manchester, waar ze haar tournee maandagavond moest afbreken toen een zelfmoordterrorist zich in de foyer van de Manchester Arena opblies. Bij de bomaanslag op 22 mei kwamen 22 mensen om het leven. Meer dan 60 mensen raakten gewond.

Volgens TMZ is het benefietconcert niet in de Manchester Arena, maar kiest de organisatie Live Nation uit een van de andere beschikbare concertlocaties in Manchester. De opbrengst van het concert gaat naar de slachtoffers van de aanslag en hun nabestaanden.

Vrijdagavond beloofde de Amerikaanse zangeres via haar Twitter-account terug te komen naar Manchester. Ze hoopt zo snel mogelijk een datum bekend te maken voor haar nieuwe bezoek aan Manchester.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties