×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ben Stiller en Christine Taylor gaan scheiden

27.05.2017 -

Ben Stiller en Christine Taylor hebben besloten te scheiden. Ze waren zeventien jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen: de elfjarige Quinlin en vijftienjarige Ella.


“Met grote liefde en respect voor elkaar, hebben we na achttien jaar samen te zijn geweest, besloten uit elkaar te gaan”, meldt het koppel volgens diverse Amerikaanse media. “We zullen onze kinderen blijven opvoeden als toegewijde ouders en beste vrienden.”

Ben en Christine ontmoetten elkaar in 1999 bij de opnames van de film Heat Vision and Jack. Een jaar later trouwden ze op Hawaï. Na hun huwelijk speelden ze nog meerdere malen samen in films, zoals Zoolander en Tropic Thunder.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties