×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit maakt debuut als Topper

27.05.2017 -

Jan Smit beleefde vrijdagavond zijn eerste concert als Topper. De Volendammer durfde het nog niet helemaal aan om zich uit te dossen als collega's René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom.


Voorafgaand aan het concert in de Johan Cruijff Arena hielden de Toppers en het publiek één minuut stilte voor de slachtoffers van de bomaanslag in Manchester eerder deze week. Maar daarna was het feest. Speciaal voor het thema Wild West, Thuis Best kwamen René, Gerard en Jeroen het stadion binnen te paard.

Ondanks dat Jan niet in een hoofdtooi opkwam, wordt hij tijdens de concerten wel “ver-Topperd”. “Uiteindelijk heb ook ik een Toppers-pak aan.” Zo bont als Gerard maakt Jan het echter niet. “Hij staat in een verenpak, wat dat betreft is hij niet te evenaren. Er is maar één Gerard.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties