×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson aangezien voor dakloze

26.05.2017 -

Een productiemedewerker van de film waar Paris Jackson aan werkt, zag de dochter van de King of Pop donderdag aan voor een dakloze.


Dat vertelde Paris op Twitter. "Ik was één van de eerste mensen op de set en zat te wachten op de parkeerplaats. Komt er een kerel naar me toe die zegt dat daklozen niet zijn toegestaan", omschreef de 19-jarige de situatie.

In een volgende tweet plaatste ze een foto van haar outfit; een harembroek met kort topje. Daar schreef ze bij: "Ik zei oh sorry ik wacht op de mensen van haar en make-up, moet ik ergens anders wachten? En waarom neem je aan dat ik dakloos ben?"

Naast verschillende fans die juist lovende woorden voor Paris' kledingkeuze hadden, liet ook Stranger Things-actrice Mille Bobby Brown van zich horen. "Je ziet er fantastisch uit", aldus de tieneractrice, gevolgd door een zoenende emoji en een hartje.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties