×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans Ariana Grande starten actie

25.05.2017 -

Fans van Ariana Grande zijn op social media een actie gestart om het nummer One Last Time op nummer één te krijgen in de Britse iTunes-hitlijst.


Op Twitter roepen de fans iedereen op om het liedje te downloaden ter nagedachtenis aan de 22 doden en 59 gewonden die vielen tijdens het concert van de popster maandag in Manchester.

Het nummer was het slotnummer van het concert en de boodschap die op Twitter wordt verspreid is dan ook: 'Laat Ariana Grandes nummer (One Last Time) voor 22 weken bovenaan staan, het is het laatste liedje dat deze mooie kinderen hoorden... 22 levens, 22 weken.'

Volgens onbevestigde berichten zou de opbrengst van het nummer naar de slachtoffers van de terreuraanslag gaan. Donderdag had de actie al succes, One Last Time behaalde af en aan al de eerste positie in de iTunes-lijst. Ook Britse radiostations hebben de oproep opgepakt en draaien het liedje regelmatig.

Foto: BuzzE

Reacties