×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Ariana Grande betaalt voor begrafenissen slachtoffers Manchester'

24.05.2017 -

Popster Ariana Grande heeft naar verluidt aangeboden om te betalen voor de begrafenissen van de 22 mensen die zijn overleden bij de aanslag in Manchester afgelopen maandag. Een zelfmoordterrorist blies zichzelf op in de Manchester Arena, waar net een concert was geweest van Ariana. Er vielen 22 doden en meer dan 100 gewonden.


Ariana Grande bleef zelf ongedeerd en is inmiddels zelf weer in de Verenigde Staten. Volgens de Daily Mail zou de zangeres naar verluidt aangeboden hebben om te betalen voor de begrafenissen van de slachtoffers. Een update account over Ariana meldt dat op Twitter. 

Op dat account wordt geschreven: 'Ariana heeft contact gezocht met de familie van de slachtoffers... ze gaat betalen voor de begrafenissen!' De DailyMail heeft contact gezocht met een woordvoerder van Ariana, maar heeft nog geen reactie gekregen. 

De zelfmoordterrorist blies zichzelf op met een bom vol spijkers en bouten in de foyer van de Manchester Arena. Ariana Grande reageerde enkele uren later op Twitter op de verschrikkelijke aanslag vlak na haar concert. 'Ik ben gebroken. Uit de grond van mijn hart, het spijt me zo zo erg. Ik heb er geen woorden voor.'

 

Foto: Instagram Ariana Grande

Reacties