×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Cruise bevestigt Top Gun 2

24.05.2017 -

Tom Cruise heeft gezegd dat er een vervolg komt op de klassieke film Top Gun. De 54-jarige acteur bevestigde de geruchten over Top Gun 2 tijdens een interview dinsdag op de Australische televisie.


'Het is waar', zei Cruise met een grote glimlach op de vraag of er een vervolg komt op Top Gun. 'En weet je wat? De opnamen zijn waarschijnlijk al volgend jaar. Het gaat echt gebeuren', vervolgde de acteur.

Het gonsde al langer van de geruchten in Hollywood over een vervolg op de klassieker uit 1986 met onder andere Tom Cruise en Val Kilmer in de rollen van straaljagerpiloten Pete 'Maverick' Mitchell en Tom 'Iceman' Kazanski.

Producent Jerry Bruckheimer verklapte zaterdag al aan Entertainment Tonight dat er een script klaar lag en dat filmmaatschappij Paramount ook interesse had. 'Zodra we alle neuzen dezelfde richting op hebben staan kunnen we echt gaan beginnen', aldus Bruckheimer.

Foto: YouTube

Reacties