×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sean Connery bedroefd om dood Roger Moore

24.05.2017 -

Sean Connery is bedroefd om de dood van zijn James Bond-collega en vriend Roger Moore. "We hadden een buitengewoon lange vriendschap in Hollywoodtermen, met veel grappen en grollen. Ik ga hem missen", aldus Connery.In 2015 ontstond er eventjes gedoe nadat Moore in een interview zei dat acteur Idris Elba geen goede opvolger van Daniel Craig zou zijn. Sommigen vatten de opmerking racistisch op, omdat Elba zwart is. Moore reageerde fel op de kritiek en zei dat hij Elba juist als acteur hoog heeft zitten maar hem simpelweg niet in de huid zag kruipen van de legendarische Britse spion. Moore voegde er grappend aan toe dat Connery een teleurstelling was als Bond omdat hij een Schot is.


Roger Moore overleed dinsdag in Zwitserland, volgens zijn familie na een "korte en moedige strijd tegen kanker". Hij werd 89 jaar oud.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties