×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Ariana Grande loodste kinderen backstage

23.05.2017 -

De moeder van Ariana Grande heeft maandagavond na de aanslag bij het concert van haar dochter in Manchester een groep tieners in veiligheid gebracht door ze mee backstage te nemen.


Joan Grande had de show vanaf de eerste rij beleefd en zat nog steeds op haar stoel toen de bom afging. Toen er daarna paniek uitbrak heeft ze de kinderen die bij haar in de buurt zaten meegenomen. Ze mochten pas weg toen het veilig genoeg was om de concertzaal te verlaten. Dat zeggen ooggetuigen tegen TMZ.

Dinsdag heeft Joan samen met haar dochter het vliegtuig gepakt naar Florida. In hun thuisstad Boca Raton werden ze opgewacht door familie en Ariana's vriend Mac Miller.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties